دانلود کتاب سیری در بزرگترین کتابهای جهان، جلد 4
|
عنوان فارسی: سیری در بزرگترین کتابهای جهان، جلد 4 |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
مجموعه حاضر برگزیده ای است از سخنان مشاهیر جهان که متضمن پاره ای از آرا و اندیشه های مختلف بوده گاه تصاویر یا طرح هایی چند در لابه لای کتاب به چشم می خورد.هر یک از نوشته های فارسی با متن اصلی انگلیسی همراه است.
مولف این کتاب از دیر باز به فکر انتخاب و معرفی برگزیده ترین آثار اندیشمندان گذشته و امروز جهان افتاد و طی سالها با بهره گیری از نظر نقد نویسان صاحب رای دویست اثر را چه از نوع داستان یا نمایشنامه یا منظومه بزمی و رزمی به عنوان شاهکار برگزید. این ۲۰۰ کتاب که به همه زبانها و فرهنگ های مختلف تعلق دارند با اکثریت آرا شاهکار خوانده شده اند و می توان گفت که در میان هزاران اثر منتشر شده، برگزیده ترین و برترین بهترین آنها به شمار می آیند. این ۲۰۰ اثر در ۴ مجلد معرفی می شوند. در جلد نخستین ۵۰ اثر از عهد هومر تا عصر کنونی جمع آمده است و در میان این نوابغ شاهکار آفرین چهره های آشنایی مانند کنفوسیوس، سوفوکل، فردوسی، مولوی، روانتس، شکسپیر، تولستوی و داستایوسکی دیده می شود. و سیماهای نا آشنایی مانند والی میکی، کالی داسا، آلارکن ینسن، لاکسنس نیز وجود دارند.
اما اینان هر که هستند والاترین و ارجمندترین داستان سرابان و شاعران و نمایشنامه نویسان و محققان عالم هستند و کسانی هستند که نه تنها جوامع وابسته به آنها به وجودشان افتخار می کند بلکه عالم بشریت نیز به داشتن آنها سرافراز است. از آن گذشته آثاری که آنها خلق کرده اند بی بدیل اند و ممتاز و مشابه آنها نیست. این سیر و تفحص هم در قلمرو زبانهای زنده و متداول جهان نظیر یونانی و انگلیسی و فرانسه و اسپانیایی و چینی و ایتالیایی و آلمانی و روسی و فارسی به عمل آمده و هم زبانهایی که به جوامع محدودتری تعلق دارند مانند زبان ایسلندی یا چک با لاتین یا سانسکریت. در تدوین آثار مندرج در هر یک از ۴ جلد تداول یا برتری یک زبان یا امتیاز یک اثر بر اثر دیگر منظور نبوده است و نوشته ها بر منوال تاریخ کتابت یا اجرای اثر بصورت نمایش یا تاریخ انتشار تنظیم شده اند و هر یک از نقدها متضمن معرفی اثر، شرح حال نویسنده، تاریخ نگارش، هدف از خلق اثر و واکنش طبقات خواننده نسبت به آن اثر بوده و تا آنجا که امکان داشته گفته شده که چرا نقادان ادب و هنر آن را یک کتاب مهم یا یک شاهکار مسلم به حساب آوردهاند. نویسندگان معاصر که آثارشان در این کتاب آمده غالبا افرادی هستند که به خاطر نگارش همان کتاب یا کتبی در همان سطح درشماربرندگان جوایز ادبی به ویژه نوبل بوده اند.