دانلود کتاب Steel Structures: Design and Behavior (5th Edition)
by Charles G. Salmon, John E. Johnson, Faris A. Malhas
|
عنوان فارسی: سازه های فلزی: طراحی و رفتار (نسخه 5) |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
این کتاب شامل مطالب اساسی و پایه ای طراحی سازه های فولادی است. در این کتاب ابتدا مکانیک و رفتار سازه بیان شده، سپس ضوابط آیین نامه مطابق باAISC 2005 بررسی شده است و چندین مثال کاربردی نیز طرح می شود. نگارش کتاب به گونه ای است که می توان آن را بهترین کتاب در ارتباط با عنوان آن در نظر گرفت.
توضیح کتاب:
این کتاب مطابق با آیین نامه AISC 2005 و ویرایش 13 هند بوک Steel Construction Manual نگارش شده است. ویرایش جدید این کتاب همچون ویرایش های قبلی، تئوری های کاربردی را برای طراحی سازه های فولادی ارائه می دهد. به ویژه تئوری های مربوطه در آیین نامه AISC 2005 که با تاکید بر ضوابط LRFD (طراحی به روش ضرائب بار و مقاومت) می باشد. بدین صورت که ابتدا رفتار مورد نظر پوشش داده می شود، سپس روابط مربوطه در AISC بررسی شده و نهایتا چندین مثال طراحی که با شرح جزییات، روند انتخاب اعضا با حداقل وزن ممکن را برای اغناء ضوابط آیین نامه توضیح می دهد.
در این کتاب تاکید قابل توجهی بر روی مفاهیم واجب پایداری الاستیک و غیر الاستیک و تفهیم این که کدام یک ضرورت اعمال را داراست، شده است.
توضیحات مفاهیم پایداری به گونه ای آورده شده است که خواننده می تواند به اختیار خود این مفاهیم را مطالعه کند و یا از مطالعه آن ها صرف نظر کرده، مقادیر کیفی مربوطه را قبول نموده و با رد شدن از مطالب مربوط به پایداری به مطالعه مطالب طراحی بپردازد.
این ویرایش هم چنان از واحد های"SI" علاوه بر واحد های " "in-Ibاستفاده می کند.
توصیف کتاب:
می توان گفت که این کتاب بهترین گزینه در ارتباط با طراحی سازه های فولادی است و اگر کسی نیازمند یادگیری این موضوع است می بایست این کتاب را مطالعه کند. این کتاب مفاهیم اصلی آیین نامه AISC را پوشش می دهد. نویسندگان، هر فصل کتاب را با شرح پس زمینه کاملی از مکانیک رفتار سازه شروع می کنند و سپس این مطالب را با مستندات آزمایشگاهی ارزیابی می کنند. در ادامه توضیح می دهند که چگونه ضوابط آیین نامه ای به صورت کاربردی از این مفاهیم مشتق می شود. نهایتا نویسندگان چندین مثال حل شده از تحلیل و طراحی را ارائه داده و روش هایی را که برای حل آن ها استفاده شده است، توضیح می دهند. این روند نگارش دقیقا همان روندی است که یک کتاب طراحی می بایست بر اساس آن نگارش شود. می توان از این کتاب به عنوان جعبه سیاه طراحی سازه های فولادی یاد کرد. برای تحلیل و طراحی یک ساختمان واقعی، نیازمند یک فهم کامل از قوانین پایه ای و همچنین مطالب فرعی مکانیک سازه ها و شواهد تجربی پشتوانه آن ها هستیم. هدف ما انتخاب کورکورانه و خام از یک سری مقاطع به عنوان اعضای سازه ای نیست. نویسندگان این کتاب توضیح جامع مورد قبول و کاربردی از مهندسی سازه های فولادی، ارائه می دهند و اگر خوانندگان کتاب تلاش کنند تا محتوای کتاب را فرا بگیرند امتیاز شگرفی را در فهم این موضوع پیچیده و جذاب کسب خواهند کرد.