دانلود کتاب Factfulness. Dieci ragioni per cui non capiamo il mondo. E perché le cose vanno meglio di come pensiamo
by Hans Rosling, Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlung
|
عنوان فارسی: Factfulness. ده دلیل که ما را درک نمی کنند. و چون همه چیز بهتر از ما فکر می کنم |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
وقتی سوال ساده ای در مورد مد روز دنیا یا اینکه چند درصد جمعیت کره زمین از فقر رنج می برد و یا چرا جمعیت انسان ها رو به افزایش است پرسیده می شود، ما به طور خودکار جواب های غلط را دریافت می کنیم. پاسخ های غلطی که حتی یک شامپانزه هم می تواند متوجه آن شود. در کتاب پرفروش و با ارزش " Factfulness"، پروفسور بهداشت جهانی و پدیده جهانی TED " Hans Rosling"، با همکاری دو تن از دوستان قدیمی و با تجربه خود، به طور مفصل و با پشتوانه علمی، حقیقت امر را برای شما روشن می سازد. آن ها 10 غریزه ای که دید ما را مغشوش می کنند را آشکار می کنند. آن ها همچنین ثابت می کنند که چگونه رسانه ها و شبکه های اجتماعی و حتی رغبت خودمان ذهن ما را کنترل می کنند و به افکار ما جهت می دهند. مشکل ما اینجاست که ما چیزی را که باید بدانیم، نمی دانیم و حتی حدس و گمان های ما بر اساس ضمیر ناخودآگاه و متعصب ماست.
به نظر می رسد که دنیا با تمام کمبودهایش، نسبت به آنچه که در ذهنمان پرورانده ایم جای بسیار بهتری می باشد. این به این معنا نیست که جای هیچ نگرانی ای وجود ندارد. اما وقتی همیشه و در همه حال در مورد همه چیز نگرانیم و بیم داریم و در عوض دنیا را بر اساس آمار و منطق و واقعیت ها نمی پذیریم، توانایی تمرکز روی تمام چیزهایی که ما را تهدید می کنند از دست می دهیم.
"Factfulness" با بسیاری از داستان های انگیزشی و مثال های تکان دهنده، کتابی ضروری و جدی است که دید ما نسبت به واقعیت ها و دنیا را کاملا تغییر خواهد داد.
"Hans Rosling" داروساز و محقق سوئدی و همچنین سخنران و استاد دانشگاه بود. وی سخنرانی های علمی فراوانی از جمله سخنرانی TED را در سرتاسر جهان برگزار کرد و با یافته ها و اطلاعات جدید خود تحولاتی جدیدی را به همگان عرضه کرد. کتاب آخر این نویسنده که با همکاری "Anna Rosling" و "Ola Rosling" نگاشته شد، به یکی از کتاب های پرفروش در تمام دنیا تبدیل شد. "Hans" در سال 2017 به دلیل سرطان پانکراس در سن 68 سالگی چهره در نقاب خاک کشید.
Quali strumenti possiamo lasciare ai nostri figli per interpretare il mondo in perenne mutamento in cui viviamo? Come possiamo far fronte alla valanga quotidiana di notizie deprimenti che ci arriva dai media, dai social e dalla politica? Perché prestiamo più attenzione alle notizie negative, quelle che ci danno l’impressione che tutto stia lentamente, ma inesorabilmente, andando a rotoli? Di quali irragionevoli pregiudizi è vittima il nostro pensiero? Attraverso un attento studio dei dati, Hans Rosling, il "maestro Jedi dei dati", dimostra che le cose non stanno andando così male e che, anzi, siamo di fronte a un radicale miglioramento. Per capirlo dobbiamo però imparare a guardare ai fatti con curiosità, a metterli in prospettiva e a saperci stupire: basta pensare alla vita dei nostri nonni per accorgerci degli enormi passi avanti che stiamo facendo, in ogni campo. Per esempio, non ha più senso parlare di "mondo occidentale" e "mondo in via di sviluppo", aumentando il baratro tra noi e il resto del pianeta, quando ormai quasi tutti i Paesi stanno raggiungendo lo stesso livello in termini di istruzione, di opportunità e di crescita. Abbiamo tutti la possibilità di usare la forza dei fatti a nostro vantaggio, per capire e non lasciarci accecare dalla rabbia, dall’ignoranza, dalle semplificazioni. Grazie anche a storie ed esempi di una chiarezza disarmante, Rosling ci sprona a essere curiosi, ma non si limita a fare domande, ci risponde avvalendosi della verità dei fatti.