دانلود کتاب صبر کلید حل مسائل شما
|
عنوان فارسی: صبر کلید حل مسائل شما |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
چرا صبر باعث قدرت میشود؟
اگه ما شکیبایی رو یاد بگیریم و درک کنیم اونوقت که با صبر کردن از اون وضعیت زندگی خودمون رو نجات میدیم باعث میشه شخصیتی که درنهایت پیدا میکنیم یه شخصیت قدرتمند باشه اما چرا شکیبایی مارو قوی میکنه؟ فردی که صبر رو یاد میگیره و درک میکنه به هماهنگی درونی با خودش میرسه،
صبری که همراه با عمل باشه شکیبایی درستیِ، خیلیها تعریف درستی از شکیبایی ندارند و فکر میکنن باید دست روی دست گذاشت، و شرایط رو تحمل کرد این صبر نیست این نوع شکیبایی یعنی اینکه تو امیدی نداری که حرکت نمیکنی. حضرت علی (ع) میفرماید: موقعیت صبر را در برابر ایمان، همانند موقعیت سر نسبت به بدن است.
اميد به امداد خدا، پشتوانه صبر
امید مهمترین موتور محرکه در حرکتهای انسانی است. این امید است که انسان را سرپا نگه میدارد و به حرکت در میآورد تا پیروزی را در آغوش کشد. در این میان امید به امدادهای الهی میتواند بسیار موثر باشد و کسی که به خداوند امید دارد میتواند صبوری کند و در برابر مشکلات، تحمل خویش را افزایش دهد. اصولا اميد انبيا و مؤمنان به امداد الهى پشتوانه صبر و مقاومت آنها بوده است.
پذيرش موقعيت
آيا تا به حال افرادي که در مشکلات بي تابي کرده و سخن به شکايت بر مي گشايند را ديده ايد؟ آيا با اين روش مشکلات آنها حل مي شود و يا گره اي بر کار خود مي اندازند؟ به راستي در اين موقع چه بايد کرد؟
يکي از مواردي که در مشکلات بايد مورد توجه قرار داد، پذيرش موقعيت است، که خود اين عاملي مي شود که فرد توانش را افزايش دهد و به جاي بي تابي کردن، توان تاب آوردن در مشکلات در او ايجاد شود و با فکر و انديشه، مشورت و مشاوره، توکل و توسل راهي براي عبور از اين مانع ايجاد شده بيابد.
صبر به معنای تحمل نیست اینه که خداوند هیچوقت نخواسته ما در غم و اندوه وناراحتی باشیم در جنگ احزاب میگه که مومنان نباید در چنین شرایطی سختی هم غمگین شوند ناامید شوند و وقتی میگه صبر کن یعنی اینکه تمرکز کن به آن خواسته ای که میخاهی نه تحمل شرایط و غم و اندوه و گریه و زاری نمیگه حالا یکم ناراحت باش گریه بکن اشکال نداره یکم تحمل کنی تموم میشه میره نه اینطور نیست
ما در جامعه ی شتاب زده ای زندگی می کنیم که در آن اغلب افراد به دنبال نتایج و پاداش های آنی هستند. مثلاً بی صبری خود را در مواقعی که باز شدن یک صفحه ی اینترنتی بیش از حد معمول طول می کشد در نظر بگیرید.
ما در جامعه ی شتاب زده ای زندگی می کنیم که در آن اغلب افراد به دنبال نتایج و پاداش های آنی هستند. مثلاً بی صبری خود را در مواقعی که باز شدن یک صفحه ی اینترنتی بیش از حد معمول طول می کشد در نظر بگیرید. یا مثلاً به یاد بیاورید وقتی اتومبیل جلویی تان با سبز شدن چراغ بلافاصله حرکت نمی کند چقدر عصبانی می شوید. به راستی چرا همیشه اینقدر عجله داریم؟