دانلود کتاب Learning Anime Studio
by Chad Troftgruben
|
عنوان فارسی: آموزش انیمیشن استودیو |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
کارتون ها و انیمیشن ها جزو تمایلات و علاقه های هر کودکی بوده و شاید شما هم همانند مترجم کتاب در کنار تماشای آنها، به فکر ساخت کارتون طبق سلیقه و خلاقیت خود بوده باشید. با رشد فناوری کامپیوتر و ظهور نرم افزارهای کاربردی مختلف، اکنون دیگر می توان به آرزوهای دوران کودکی جامه عمل پوشاند. نرم افزارهای متنوعی در این زمینه وجود دارد که نرم افزار Anime Studio یکی از قوی ترین آنها در ساخت کارتون و انیمیشن می باشد و کاربردهای مختلفی را برای آن می توان متصور شد. در کنار ساخت کارتون های سرگرم کننده، انیمیشن های آموزشی و تبلیغاتی را نیز می توان با این نرم افزار تولید کرد. نرم افزار مذکور با قدرتی که در طراحی استخوان های شخصیت و متصل کردن آنها به هم دارد، می تواند از لحاظ جنبه های تحرک بخشی به شخصیت های کارتونی مورد استفاده واقع شود.
این کتاب در 9 فصل به آموزش ساخت انیمیشن های کارتونی با نرم افزار Anime Studio می پردازد.
در فصل اول، توضیحاتی درباره این نرم افزار داده شده و در ادامه، آموزش نحوه نصب آن و تفاوت نسخه های 32 و 64 بیتی آن آمده است. نحوه اعمال تنظیمات اولیه قبل از ایجاد اولین سند نیز توضیح داده شده است.
در فصل دوم، ابتدا تفاوت گرافیک برداری و راستری شرح داده شده و در ادامه ابزارهای مختلف ترسیم و نوارهای زمانی مختلف نرم افزار به تفصیل و همراه با مثال آموزش داده شده است.
در فصل سوم، انواع لایه ها در کنار ابزارهای مختلف کار با آنها توضیح داده شده و نوارهای زمانی نیز آموزش داده شده اند.
فصل 4 به مرور پنل های layer settings و style پرداخته و کاربرد جلوه های مختلف این پنل ها بیان شده است.
فصل 5 در ابتدا به معرفی ابزارهای استخوان سازی و متحرک سازی آنها پرداخته و در ادامه با ذکر یک مثال واقعی از طراحی شخصیت (کاراکتر) که در اینجا یک انسان کامل می باشد، نحوه ساخت اجزای مختلف آن به صورت جداگانه و همراه با تصویرهای واضح و کمک کننده توضیح داده شده است. در ادامه نیز استخوان های لازم برای شخصیت مذکور ساخته شده و به هم متصل گردیده اند.
فصل ششم با ذکر یک مثال واقعی از صحنه پردازی، صحنه یک جاده کنار تپه به همراه آسمان و ابرهای درون آن ترسیم شده است. برای هرکدام از این جزئیات صحنه نیز از ابزارهای مختلف ترسیم استفاده شده است.
فصل هفتم به آموزش ساخت یک کتابخانه از اشیاء و موجودیت های کارتون اختصاص یافته و چگونگی ذخیره سازی موجودیت ها در کتابخانه، جستجو و وارد کردن آنها به صحنه را نیز آموزش می دهد.
فصل هشتم ابتدا به نحوه ترسیم حالات مضطرب، عصبانی و شاد برای چهره شخصیت پرداخته و در ادامه با قرار دادن دو شخصیت در روبروی هم، به طرح یک مثال عملی از مکالمه بین آنها می پردازد. در انجام این مثال، از فایل های صوتی در کنار حرکات لب زدن شخصیت ها استفاده شده و کاری می کند که آنها با هم سینک شوند. در انتهای این فصل نیز حرکات مختلف دوربین تشریح شده است.
فصل نهم، به امور مربوط به صدور، ویرایش و انتشار انیمیشن کارتونی تولید شده پرداخته و در کنار معرفی انواع مختلف فایل های خروجی حاصل از صادر کردن فایل پروژه، یکی از بهترین نرم افزارهای ویرایش ویدیو، یعنی نرم افزار Premiere به صورت اجمالی آموزش داده شده است. مونتاژ کلیپ ها، ترکیب کردن صدا، ایجاد عنوان و خروجی گرفتن از Premiere، از عناوین طرح شده در این قسمت می باشند.