دانلود کتاب ویژه نامه منصوره اشرافی
|
عنوان فارسی: ویژه نامه منصوره اشرافی |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
منصوره اشرافي هنرمندي متعهد است كه هم شعر مي نويسد و هم نقاشي مي كند . در هردو زمينه تلاشي فراگير دارد و اما نقد ها و يادداشتهاي ادبي او ، با بينش ژرفي كه وي از تاريخ نقد و نظريه هاي ادبي دارد و شناخت اش از ادبيات معاصر ، بخشي ديگر از خلاقيت وي را نيز بازتاب مي دهد . در " مجموعه شعر " اين تاج خار" و ديگر اشعاري كه از وي در مطبوعات و سايت هاي مجازي منعكس شده ، وي را شاعري مي بينيم كه نبض خيابان در شعرش مي تپد و انسان و شأن زميني اش ، تقدسي چون صورت مثالي آدمي- كه آدميت اش هست- دارد . شعرهايش لبريزاز تصوير و استعاره ، به سادگي گرايش دارند و عين عريان كردن روح آدمي ، باز باني نمادين وخاص ، در استتارآن نيز مي كوشد .
منصوره اشرافي ، چه در شعر و نقد و چه در نقاشي، عنصر تفكر را جدي مي گيرد و با بهره گيري از ذات تخيل و هنركه مي خواهد واقعيات عصر و روان و نگاه آدمي به جامعه و طبيعت را با طرحي نو به چالش بكشد ، به كشف رموزي مي شتابد كه فقط در لحظه ها ي خلاقيت ، جرقه هاي الهام اش بال مي گيرد .
از انجا كه بيش از دودهه است در تأليف كتاب " درامتداد نسلها " مي كوشم و در برگيرنده ي گفت و گوهاي من با چهره هاي ماندگاري است كه خود از نزديك مي شناسمشان وبه آثار شان تعلق خاطري خاص داشته و دارم از جمله " استاد شهريار "، ، " ميترا داور" ، " مينو نصرت " ، " شهلا بهاردوست " و خيلي هاي ديگر ، برآن شدم كه گفت و شنودي نيز با " هنرمند گرامي " منصوره اشرافي " داشته باشم و با اختصاص شماره 14 ماهنامه مارال به زندگي و آثار " منصوره اشرافي " ، گامي نيز در تكميل كتاب " درامتداد نسلها " بردارم . از طرفي نيز چون مترجم آثار " منصوره اشرافي " به زبان تركي بودم ، اين اميد را داشتم كه وي پيشنهاد من براي گقتگو را بپذيرند كه چنين نيز شد. علاقمند بودم كه تا حد امكان از محدوديت زمان سود برده وبراي شنيدن ديدگا ه هاي خانم اشرافي ، بيشترين بهره را بگيرم و به اين خاطر نيز سؤال و جواب هاي زيادي شد و در نهايت بدون آن كه به سؤالات اشاره اي شود به جمع بندي پاسخ هاي خانم اشرافي اكتفاشد و توضيحات مرتبط ، هركدام در بخشي خاص ، جاي گرفت .