دانلود کتاب چگونه ذهنی پویا و خلاق داشته باشیم؟
|
عنوان فارسی: چگونه ذهنی پویا و خلاق داشته باشیم؟ |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
ذهن پویا و خلاق چگونه عمل میکند؟
ذهن پویا و خلاق داشتن یکی از ویژگی بارز انسان های موفق است چون قسمت جدا نشدنی زندگی ما انسانها ذهنیت مارو تشکیل میده و در طول مدت زمانی که زندگی میکنیم این ذهن رو با خودمون داریم.
پس اگر نتونیم برای بهبودش قدم بر نداریم و ذهن پویا نداشته باشیم مطمئناً از درجا زدن ذهن ضربههای رو خواهیم خورد،
ذهن ما انسانها دقیقاً مثل یک نوزاد و هر چقدر ما بیایم این نوزاد رو درست رشد بدیم و درست تربیتش کنیم مطمئناً در آینده یک فرزند خوب خواهیم داشت،
اما اگر برای رشدش وقت نزاریم و مسیر درستی رو براش تعیین نکنیم دقیقاً در آینده شبیه یک نوزاد با ما برخورد خواهد کرد و این در حالیه که اون ذهنیت بایستی در اون شرایط پویا باشه و مسیر درستی رو برای ما مشخص کند،
این موضوع اینقدری مهم هست که داخل این کتاب میخوایم در مورد چگونه ذهن پویا داشته باشیم صحبت کنیم و شمارو به دنبال کردن این کتاب، جوانه ذهن پویا دعوت میکنیم تا به پویایی ذهن برسید.
خلاقیت محصول طرز تفکر است پس با تمرین آداب تفکر خلاق میتوانید مشکلات بازدارندهای را که مانع تحقق اهداف دستیافتنی میشوند، از میان بردارید.
در یک نظرسنجی جهانی که توسط شرکت اَدوبی انجام شد، فقط ۱ نفر از هر ۴ نفر اعلام کردند که معتقدند خلاقیت بالقوهی خود را به حالت بالفعل درآوردهاند، در حالیکه داشتن ذهن خلاق و شکوفایی خلاقیت، خیلی امکانپذیرتر از چیزی است که فکرش را میکنید.
داشتن ذهن خلاق به ویژه برای افرادی که آزادکار (فریلنسِر) هستند و به صورت پروژهای کار میکنند، یک امتیاز محسوب میشود، یک فریلنسر موفق پروژههای مشتریان را باکیفیتتر و خلاقانهتر به انجام میرساند و در نتیجه، در جلب رضایت مشتری تواناتر است در ادامه با ما همراه باشید تا برجستهترین عادتهای افرادی را که ذهن خلاق دارند، بشناسید و موانع خلاقیت خودتان را کنار بزنید.
چگونه ذهنی خلاق و پویا داشته باشیم؟
برای داشتن ذهنی خلاق و پویا باید هر از گاهی به مغز خودمان استراحت دهیم و در حقیقت این ذهن ساکت و آرام است که میتواند به تولید بهترین ایدههای ممکن همت گمارد.
اما آیا میتوان در میانهی یک روز پرمشغله با انواع و اقسامی از وظایف و مسئولیتها به چنین ذهن ساکت و خاموشی نائل شد؟
تحقیقات جدیدی که در آزمایشگاه تصویربرداری عصبی در پردیس لسانجلس دانشگاه کالیفرنیا (UCLA) صورت گرفته، اذعان میکند افرادی که به تکنیکهای تمدد اعصاب میپردازند، قشر خاکستری بیشتری در مغز خود دارند که این موضوع نشانگر ارتباط قویتر بین بخشهای مختلف مغز آنهاست؛ موضوعی که میتواند به کاهش بیماریهای مغزی (اتروپی) در این گروه منتج شود.
به عبارت دیگر، تمدد اعصاب میتواند به بزرگتر، سریعتر و جوانتر شدن مغز افراد بیانجامد.
آیلین لودر مدیر ارشد این تحقیات علمی توضیح میدهد: «به نظر میرسد که این اقدام فعالیت ذهنی خوبی باشد و میتواند به طور بالقوهای به تغییر ساختار فیزیکی مغز فرد منتج شود.»