دانلود کتاب How to stop worrying and start living
by Dale Carnegie
|
عنوان فارسی: چگونه برای جلوگیری از نگرانی و شروع به زندگی |
دانلود کتاب
جزییات کتاب
کتاب «چگونه بر نگرانی و اضطراب پیروز شویم» اثر سخنران انگیزشی و نویسندهی نامدار آمریکایی در حوزهی توسعهی فردی، «دیل کارنگی» است که نخستینبار در سال 1948 میلادی منتشر شد.
کارنگی در این کتاب، راهکارهایی برای غلبه بر اضطراب و دستیابی به آرامش به مخاطب ارائه داده و او را بهسوی زندگیای رضایتبخشتر رهنمون میکند.
خلاصهای از کتاب صوتی چگونه بر نگرانی و اضطراب پیروز شویم:
- کتاب صوتی «چگونه بر نگرانی و اضطراب پیروز شویم، شامل هشت بخش اصلی به شرح زیر است:
حقایقی اساسی که باید درباره نگرانی بدانید
با مشکلات روبهرو شوید و خود را برای پذیرش بدترین نتایج، آماده نمایید. بهخاطر داشته باشید که نگرانی، هزینههای گزافی برای سلامت شما بههمراه خواهد داشت.
- روشهای ابتدایی برای تحلیل نگرانی
حقایق را بپذیرید، بررسی کنید و سپس تصمیم بگیرید، زمانی که تصمیمتان را گرفتید، بیدرنگ عمل کنید!
- عادت به نگرانی را از بین ببرید، پیش از آنکه شما را از بین ببرد.
سر خودتان را گرم کنید؛ به مسائل کوچک بها ندهید و به گذشته فکر نکنید.
- 7 راه برای پرورش رفتاری ذهنی که آرامش و شادمانی به ارمغان میآورد
ذهن خود را از افکار مثبت پر کنید، انتقام نگیرید و توقع قدردانی نداشته باشید.
- روش عالی غلبه بر نگرانی
دعا کنید.
- نگران انتقاد دیگران نباشیم
آنچه در توانتان است انجام دهید و اشتباهات خود را تحلیل کنید؛ خود، انتقادگر خود باشید.
- 6 راه برای پیشگیری از خستگی، نگرانی، حفظ توان و روحیه بالا
استراحت کنید و مراقب سلامتی خود باشید.
نویسنده در بخش آخر، چگونه بر نگرانی غلبه کردم، مهمترین راهکارهای پیروزی بر اضطراب را از نگاه خود، برای خواننده شرح میدهد، و با جمعبندی نهایی، او را برای گامبرداشتن در راه زندگیای آرامتر آماده میسازد.
قسمتی از کتاب چگونه بر نگرانی و اضطراب پیروز شویم:
کارنگی در مقدمهی کتاب چگونه بر نگرانی و اضطراب پیروز شویم، به شرح علت نوشتن این کتاب میپردازد. کارنگی به گفتهی خود، فردی مضطرب بود که از زندگی نفرت داشت و «از دلمردهترین آدمهای نیویورک» به حساب میآمد. بههمین خاطر، درصدد آن برآمد تا راهی برای رهایی از نگرانی پیدا کند. در این کتاب صوتی میشنویم:
«در سال 1909، من یکی از دلمردهترین آدمهای نیویورک بودم. از طریق فروش کامیون امرار معاش میکردم، اما نمیدانستم چه چیزی کامیون را به حرکت درمیآورد و این تنها مشکل نبود. مشکل اصلی آن بود که نمیخواستم دراینباره چیزی بدانم. از کارم نفرت داشتم. از زندگی در یک اتاق مبلهی ارزانقیمت در خیابان پنجاهوششم غربی که پر از سوسک بود، نفرت داشتم.
هنوز بهخاطر میآورم که چند کراوات را به دیوار آویخته بودم و یک روز صبح، همین که دستم را دراز کردم تا یکی از آنها را بردارم، سوسکها پراکنده شدند و هرکدام به سویی گریختند. از اینکه مجبور بودم در رستورانهای ارزان و کثیفی غذا بخورم، که احتمالا آنها هم پر از سوسک بودند، نفرت داشتم.»
«مشکلاتم، تنها مسائلی عادی بودند که برای یک شوهر یا پدر در خانواده یا هرکسی سرکار پیش میآید. معمولا میتوانستم بهآسانی با این مشکلات مقابله کنم. اما ناگهان... بنگ... بنگ... بنگ... بنگ... بنگ... بنگ... شش مشکل بزرگ یکباره مرا گرفتار کرد.
تمام شب، در رختخواب به خودم میپیچیدم و وحشت داشتم که دمیدن روز را ببینم. زیرا، با این شش نگرانی عمده روبرو میشدم. یک، مدرسهی بازرگانی من در آستانهی نابودی مالی بود؛ زیرا همهی شاگردان پسر به جنگ میرفتند و اغلب دختران با کارکردن در کارخانههای نظامی و بدون آموزش، بیشتر از فارغالتحصیلان مدرسهی من که آموزش دیده بودند، پول درمیآوردند.»
هدف از این کتاب، دستیابی به زندگیای لذتبخشتر و رضایتبخشتر است؛ این که بتوانیم نهتنها نسبت به خود، که نسبت به اطرافیانمان بیشتر آگاه باشیم و حواس خود را در زندگی، برروی چیزهایی متمرکز کنیم که از ارزش حقیقی برخوردار هستند. در این کتاب صوتی میشنویم:
«ذهنمان را از اندیشهی آرامش، شهامت، سلامت و امید پر کنیم؛ چرا که زندگی ما آن چیزی است که افکارمان میسازد. به جای آنکه از ناسپاسی نگران شویم، انتظارش را داشته باشیم. به خاطر داشته باشیم که مسیح، ده جذامی را در یک روز شفا داد و فقط یکی از آنها از او سپاسگزاری کرد. چرا ما باید انتظار سپاسی، بیش از آنچه مسیح گرفت، داشته باشیم؟ به یاد داشته باشیم تنها راه رسیدن به شادمانی، انتظار سپاسگزاری نداشتن است. به خاطر لذت بخشش چیزی به دیگران، این کار را انجام دهیم.»
درباره دیل کارنگی:
دیل کارنگی، مدرس و نویسندهی کتابهای مشهور خودیاری، رشد فردی، مهارتهای فروش و سخنران انگیزشی در سال 1888 در ایالت میسوری آمریکا متولد شد.
کارنگی در خانوادهی فقیری به دنیا آمد. پدرش یک کشاورز ساده بود و کارنگی ناچار بود هرروز ساعت سه صبح از خواب بیدار شود تا به دامهایشان غذا بدهد و شیر گاوها را بدوشد.
او پس از اتمام تحصیلات دبیرستان در سال 1906، به دانشگاه رفت و دو سال بعد فارغالتحصیل شد. نخستین شغل او تدریس امور اداری به مزرعهداران بود. او پس از آن برای شرکت آرمور که محصولاتی همچون صابون و بیکن میفروخت، کار کرد و نبوغ ویژهای در این حوزه از خود به نمایش گذاشت.
او با پسانداز کردن مقداری پول، کار فروش را رها کرده و در سال 1911 در آکادمی هنرهای نمایشی نیویورک ثبتنام کرد. اما پس از مدتی، از هنرپیشگی صرفنظر کرده و ایدهی تدریس سخنرانی به سرش راه یافت. دیل کارنگی با گذشت تنها 2 سال، به جایگاه رفیعی دست یافته و مدرس ماهری شده بود. او به شرکتنندگان دورههایش میآموخت چگونه میتوانند اعتمادبهنفس بالاتری داشته باشند و با اقتدار صحبت کنند.
او در سال 1926، نخستین کتاب خود را با نام «سخنوری: دورهای عملی برای اهالی کسبوکار» منتشر کرد. عنوان این کتاب در سال 1932 به «سخنوری و نفوذ در اهالی کسبوکار» تغییر یافت. اما پرسروصداترین اثر او، «آیین دوستیابی» یا «چگونه میتوانیم دوست بیابیم و بر مردم اثر بگذاریم»، چهار سال بعد در سال 1936 به چاپ رسید.
این کتاب از ابتدای چاپش، موفقیت بزرگی بود. تا موقع مرگ کارنگی در سال 1955، از این کتاب بیشاز 5 میلیون نسخه بهفروش رسیده و به سیویک زبان زندهی دنیا ترجمه شده بود. موسسهی دیل کارنگی نیز بیش از 450 هزار فارغالتحصیل داشت.
کارنگی در دورهها، سخنرانیها و کتابهایش، سعی داشت به مخاطبان خود بیاموزد که اعتماد بهنفس خود را بالا ببرند، مهارتهای ارتباطی خود را تقویت کنند، مهارتهای رهبری کسب کنند و استرس را از خود دور نمایند. از کارنگی آثار دیگری نیز برجای مانده که در این میان، میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- هنر سخنوری (1915، بههمراه جوزف برگ ایزینواین)
- نکات کوچک دربارهی مردمان بزرگ (1934)
- بیوگرافیهای 5 دقیقهای (1937)
- راهی سریع و آسان برای سخنوری موثر (1962)